gototopgototop
Министарство спољних послова Министарство Министар
Говори министра
Дачић: Република Србија се стрпљиво залаже за дијалог и примену договора Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 21. октобар 2020.
SB UN_UNMIK_1Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић у обраћању на седници Савета безбедности Уједињених нација о раду Мисије Уједињених нација на Косову захвалио се генералном секретару Гутерешу и специјалном представнику Танину на поднетом извештају и уложеним напорима у спровођењу мандата.
Опширније...
 
Дачић: Пут ка решењу се увек може пронаћи - када за тако нешто постоји воља Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 05. октобар 2020.
unhcr okt_2020Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић говорио је на 71. заседању Извршног комитета Високог комесаријата УН-a за избеглице где је истакао да нас је глобална пандемија, изазвана корона вирусом, подсетила на значај међународне сарадње и солидарности, као и да Посебну захвалност дугујемо УНХЦР-у и ОЕБС-у који су омогућили стамбено збрињавање најугроженијих избеглица.
Опширније...
 
Дачић: Улагање у образовање сигуран је залог за будућност Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 30. септембар 2020.
Dacic VinoracaПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић присуствовао је свечаном отварању основне школе „Бошко Ђуричић" у Винорачи код Јагодине.
Кључне речи: Ивица Дачић
Опширније...
 
Дачић: Трудимо се да имамо најбоље односе са великим силама Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 25. септембар 2020.
dacic prva_tv_sept_2020Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић изјавио је јутрос за ТВ Прва да ће му бити тешко да се суздржи да не ради на повлачењу признања Косова и истакао да је указао америчком изасланику Ричарду Гренелу да је Приштина наставила са кампањом признања независности.
Опширније...
 
Дачић: Бранећи суверенитет и територијални интегритет бранимо међународно право и Повељу УН Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 21. септембар 2020.
Konf. Klub_poslanika_4_21._sept_-_CopyПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић обратио се на скупу „Мултилатерализам и међународна безбедност" у организацији Факултета безбедности Универзитета у Београду где је истакао да je уверен да одбрана мултилатерализма почиње на националном нивоу, заштитом наших виталних интереса и приоритета, као и да верујемо да бранећи свој суверенитет и територијални интегритет у исто време бранимо међународно право и Повељу Уједињених нација.
Кључне речи: Ивица Дачић
Опширније...
 
Дачић: Влада Србије остаје снажно опредељена и посвећена решавању избегличког питања које представља једну од најважнијих моралних обавеза Србије и међународне заједнице Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 16. септембар 2020.
Krusevac RHP_2020Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић обратио се на церемонији отварања зграде са 40 станова за избегле породице у Крушевцу која је изграђена у оквиру реализације Регионалног стамбеног програма у Републици Србији - Потпројекта 5, и том приликом указао је на успешност програма, који није стао са реализацијом, упркос изазовима које је пред нас ставила глобална пандемија заразне болести COVID-19.
Кључне речи: Ивица Дачић
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>