gototopgototop
Министарство спољних послова Министарство Министар
Говори министра
Дачић: Интензивним покретањем регионалних тема Србија жели да допринесе стабилности региона Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 22. јул 2020.
Nato nedelja_-_DacicИвица Дачић, први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије, на отварању 8. Београдске НАТО недеље, рекао је да тај скуп већ осму годину за редом, пружа могућност за отворену и сврсисходну расправу о многим важним спољнополитичким и безбедносним питањима од интереса не само за Србију, већ и за регион и шире окружење.
Опширније...
 
Дачић: Однос Србије и САД упркос реалним изазовима има позитивну динамику Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 01. јул 2020.
01072020idsaaПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић одржао је предавање на тему српско-америчких односа на отварању другог циклуса Српско-америчке академије за лидере.
Опширније...
 
Дачић: Захвалност Кини на упућеној помоћи током пандемије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 18. јун 2020.
Kina -_konf_3Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић, на позив државног саветника и министра иностраних послова Кине Ванг Јиа, учествовао је данас на међународној видео конференцији на високом нивоу „Појас и пут" под називом „Солидарношћу против COVID-19".
Опширније...
 
Дачић: Пројекти Регионалног стамбеног програма имају хуманитарну и практичну вредност Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 16. јун 2020.
Dacic -_IrigПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић је присуствовао данас свечаној церемонији доделе кључева од 13 станова за избегле породице у Иригу, у оквиру реализације Регионалног стамбеног програма у Републици Србији у оквиру Потпројекта 5. Укупна вредност Потпројекта 5 је преко 52 милиона евра, од којих је 38,8 милиона евра из донација, док Република Србија учествује са 13,2 милиона евра, кроз националну контрибуцију.
Опширније...
 
Дачић у Свилајнцу: Влада Републике Србије предано ради на општем благостању свих наших грађана Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 15. јун 2020.
svilajnac rspПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић присуствовао је у Свилајнцу свечаној додели кључева станова за избегле породице у оквиру реализације Регионалног стамбеног програма.
Опширније...
 
Дачић: Пупин и Вилсон прави су пример српско-америчке сарадње, својим достигнућима нису задужили само амерички и српски народ, већ читаво човечанство Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 09. јун 2020.
govor -_Dacic_GodfriПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић присуствовао је данас свечаном отварању изложбе „Српски добровољци из САД – допринос Пупина и Вилсона у мобилизацији и Версајском миру" и промоцији књиге „Када се вијорила српска застава на Белој кући".
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>