gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Ministarstvo Ministar
Govori ministra
Dačić: Intenzivnim pokretanjem regionalnih tema Srbija želi da doprinese stabilnosti regiona Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 22. jul 2020.
Nato nedelja_-_DacicIvica Dačić, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije, na otvaranju 8. Beogradske NATO nedelje, rekao je da taj skup već osmu godinu za redom, pruža mogućnost za otvorenu i svrsishodnu raspravu o mnogim važnim spoljnopolitičkim i bezbednosnim pitanjima od interesa ne samo za Srbiju, već i za region i šire okruženje.
Opširnije...
 
Dačić: Odnos Srbije i SAD uprkos realnim izazovima ima pozitivnu dinamiku Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 01. jul 2020.
01072020idsaaPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić održao je predavanje na temu srpsko-američkih odnosa na otvaranju drugog ciklusa Srpsko-američke akademije za lidere.
Opširnije...
 
Dačić: Zahvalnost Kini na upućenoj pomoći tokom pandemije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 18. jun 2020.
Kina -_konf_3Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, na poziv državnog savetnika i ministra inostranih poslova Kine Vang Jia, učestvovao je danas na međunarodnoj video konferenciji na visokom nivou „Pojas i put" pod nazivom „Solidarnošću protiv COVID-19".
Opširnije...
 
Dačić: Projekti Regionalnog stambenog programa imaju humanitarnu i praktičnu vrednost Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 16. jun 2020.
Dacic -_IrigPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić je prisustvovao danas svečanoj ceremoniji dodele ključeva od 13 stanova za izbegle porodice u Irigu, u okviru realizacije Regionalnog stambenog programa u Republici Srbiji u okviru Potprojekta 5. Ukupna vrednost Potprojekta 5 je preko 52 miliona evra, od kojih je 38,8 miliona evra iz donacija, dok Republika Srbija učestvuje sa 13,2 miliona evra, kroz nacionalnu kontribuciju.
Opširnije...
 
Dačić u Svilajncu: Vlada Republike Srbije predano radi na opštem blagostanju svih naših građana Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 15. jun 2020.
svilajnac rspPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić prisustvovao je u Svilajncu svečanoj dodeli ključeva stanova za izbegle porodice u okviru realizacije Regionalnog stambenog programa.
Opširnije...
 
Dačić: Pupin i Vilson pravi su primer srpsko-američke saradnje, svojim dostignućima nisu zadužili samo američki i srpski narod, već čitavo čovečanstvo Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 09. jun 2020.
govor -_Dacic_GodfriPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić prisustvovao je danas svečanom otvaranju izložbe „Srpski dobrovoljci iz SAD – doprinos Pupina i Vilsona u mobilizaciji i Versajskom miru" i promociji knjige „Kada se vijorila srpska zastava na Beloj kući".
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>