gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Билатерални односи Србије и Јапана иду узлазном путањом и на политичком и на економском плану Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 15. август 2019.
Dacic-TaroПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас у Београду са министром спољних послова Јапана Таро Коном који борави у једнодневној посети нашој земљи.
Опширније...
 
Састанак министра Дачића с амбасадорима Републике Србије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 13. август 2019.
logo mspПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас у Министарству са амбасадорима Републике Србије. Шеф српске дипломатије разговарао је с амбасадорком Мисије Србије у Унеску Тамаром Растовац Сиамашвили, амбасадорком Србије у Чешкој Републици Вером Маврић и амбасадором Србије у Ирану Драганом Тодоровићем.
Опширније...
 
Министар Дачић разговарао са амбасадором Руске Федерације Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 13. август 2019.
Harcenko-avgustПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је данас амбасадора Руске Федерације у Републици Србији Александра Боцан-Харченка.
Опширније...
 
Телеграм саучешћа министра Дачића поводом одласка Гордана Михића Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 13. август 2019.
MihicПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић упутио је телеграм саучешћа породици Гордана Михића.
Опширније...
 
Министри Дачић и Чавушоглу: "Билатерални односи на највишем нивоу у историји дипломатских односа двеју држава" Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
недеља, 11. август 2019.
1idt11819Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас у Анталији са министром иностраних послова Републике Турске Мевлутом Чавушоглуом.
Опширније...
 
Министар Дачић честитао Курбан бајрам Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
недеља, 11. август 2019.
ID 2014Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић честитао је данас реису-л-улеми Исламске заједнице Србије Сеаду Насуфовићу, председнику Мешихата Исламске заједнице у Србији муфтији Мевлуду Дудићу и свим грађанима исламске вероисповести Курбан бајрам.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>