gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Телеграм саучешћа министра Дачића поводом терористичког напада у Барселони Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 18. август 2017.
IDПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић упутио је телеграм саучешћа, поводом терористичког напада у Барселони, министру спољних послова и сарадње Краљевине Шпаније Алфонсу Дастису.
Опширније...
 
Изјава министра Дачића о седници Савета безбедности УН-а и сусрету са генералним секретарем УН-а Антониом Гутерешом Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 17. август 2017.
Guteres 16._avgust_2017„За нас је важно да се међународна заједница држи у фокусу са свим проблемима који постоје на Косову и Метохији и зато је ова седница, иако је била веома бурна, за нас била веома значајна јер смо, по ко зна који пут, поновили да Приштина не испуњава оно што је њен задатак на основу Резолуције 1244 и на основу Бриселског дијалога, као и да Приштина не имплементира Бриселски дијалог.
Опширније...
 
Министар Дачић на седници Савета безбедности Уједињених нација о раду УНМИК-а Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 16. август 2017.
SB UN_1_16._avgust_2017Говор првог потпредседника Владе Србије и министра спољних послова Ивице Дачића на седници Савета безбедности Уједињених нација о Извештају генералног секретара УН-а о раду УНМИК-а у периоду од 16. априла до 15. јула 2017. године.
Опширније...
 
Добри билатерални односи између Србије и Уједињеног Краљевства и спремност за интензивирање сарадње Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 14. август 2017.
Kif 1Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примио је данас амбасадора Велике Британије Дениса Кифа.
Опширније...
 
Министар Дачић на обележавању годишњице злочина у Гораждевцу Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
недеља, 13. август 2017.
GorazdevacПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић присуствовао је данас обележавању годишњице и помену убијеној српској деци у Гораждевцу 13. августа 2003. године.
Опширније...
 
Министар Дачић разговарао са шефом Мисије ОЕБС-а у Босни и Херцеговини Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 11. август 2017.
Mur 4Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је данас у куртоазну посету шефа Мисије ОЕБС-a у Босни и Херцеговини Џонатана Мура који 1. септембра завршава свој трогодишњи мандат на челу Мисије ОЕБС-а у Босни и Херцеговини.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>