gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Обележен Дан Африке Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 14. јун 2019.
Dan Afrike_jun_2019Обраћање првог потпредседника Владе Србије и министра спољних послова Ивице Дачића на прослави Дана Африке:
Опширније...
 
Министри Дачић и Миланези изразили задовољство укупним билатералним односима Србије и Италије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 12. јун 2019.
1idmt12619Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас са министром иностраних послова Републике Италије Енцом Миланезијем на маргинама састанка министара спољних послова Централно-европске иницијативе (ЦЕИ), који се одржава у Трсту.
Кључне речи: Италија Ивица Дачић
Опширније...
 
Министар Дачић учествовао на Састанку министара спољних послова Централно-европске иницијативе Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 12. јун 2019.
T3Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић учествовао је данас на Састанку министара спољних послова Централно-европске иницијативе (ЦЕИ) који је одржан у Трсту. Састанак је представљао одличну прилику за размену мишљења о актуелним питањима, изазовима и перспективама регионалне сарадње, посебно у светлу обележавања тридесет година постојања ЦЕИ.
Опширније...
 
Округли сто о развоју националних капацитета Србије за учешће цивила у мисијама подршке миру Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 12. јун 2019.
file6-1.jpgАмбасадор Бранимир Филиповић, в.д. помоћника министра за безбедносну политику, учествовао је као један од главних говорника на Округлом столу – презентацији развоја националних капацитета Србије за учешће цивила у мисијама подршке миру, који је организовао ISAC фонд, уз присуство амбасадора и других дипломатских представника земаља ЕУ, дипломатских мисија међународних организација, као и дипломата земаља ван ЕУ.
Опширније...
 
Дачић: „Уједињене нације не прихватају нарушавање имунитета припадницима УНМИК-а“ Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 11. јун 2019.
1106 daccich_posle-sbun1"Седница Савета безбедности о КиМ је протекла у знаку најновијег инцидента, односно, напада безбедносних снага Косова на север КиМ. Као што се и очекивало, највеће интересовање било је у вези хапшења и питања имунитета припадника УНМИК-а.
Опширније...
 
Министар Дачић разговарао са генералним секретаром Уједињених нација Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 11. јун 2019.
g1Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић, на маргинама дебате Савета безбедности УН-а посвећене Извештају о раду УНМИК-а, разговарао је са генералним секретаром Уједињених нација Антониом Гутерешом.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>