gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Република Србија посвећена одржавању и јачању сарадње са медитеранским партнерима Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 24. октобар 2017.
Palermo -_OEBSИступање првог потпредседника Владе Србије и министра спољних послова Ивице Дачића на Сегменту на високом нивоу Медитеранске конференције ОЕБС-а у Палерму:
Опширније...
 
Министар Дачић разговарао са генералним секретаром ОДКБ-а Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 20. октобар 2017.
ODKB 5Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примио је данас генералног секретара Организације договора о колективној безбедности (ОДКБ) генерал-пуковника Јурија Хачатурова.
Опширније...
 
Конференција у Вилтон Парку: „Западни Балкан и Уједињено Краљевство - заједнички допринос безбедности у региону“ Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 20. октобар 2017.
Vilton ParkУ Вилтон Парку (Уједињено Краљевство Велике Британије и Северне Ирске) од 18. до 20. октобра одржан је скуп на тему „Безбедност, Западни Балкан и Уједињено Краљевство, ангажовање у заједничком суочавању са безбедносним изазовима".
Опширније...
 
Задовољство високим степеном сарадње Србије и ЕУ у оквиру Заједничке безбедносне и одбрамбене политике Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 20. октобар 2017.
KostarakosПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примио је данас председавајућег Војном комитету Европске уније, генерала Микхаила Костаракоса, који се налази у дводневној посети Србији.
Опширније...
 
Свечана додела диплома полазницима Дипломатске академије школске 2016/17. године Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 20. октобар 2017.
Akademija 6Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић пригодним говором отвориo je данас у Министарству спољних послова церемонију доделе диплома полазницима Основног програма дипломатске обуке који је Дипломатска академија организовала током 2016/2017. године и пожелео добродошлицу полазницима нове генерације која ће се стручно усавршавати на Дипломатској академији Министарства спољних послова.
Опширније...
 
Важност повезивања привреда Србије и Ирака Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 19. октобар 2017.
Dai -_studenti_i_privredniciПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић, током званичне посете Републици Ирак, састао се са представницима Удружења студената, који су студирали у СФРЈ, и са генералним секретаром Федерације привредних комора Абдулом Хусеином Мубараком и председником Федерације коморе Џафар Ал-Хамданом и групом ирачких привредника.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>