gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Ministri Dačić i Maluf izrazili zadovoljstvo jačanjem veza Srbije i Maldiva Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 24. jun 2019.
Maldivi 3_24._jun_2019Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić susreo se danas sa ministrom omladine, sporta i osnaživanja zajednice Republike Maldivi Ahmedom Malufom tokom njegove radne posete Republici Srbiji.
Opširnije...
 
Ministri Dačić i Sorajde saglasni da treba produbiti saradnju Srbije i Norveške Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 24. jun 2019.
MIP Norveske_1_24._jun_2019Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas u Beogradu sa ministarkom spoljnih poslova Kraljevine Norveške Ine Eriksen Sorajde.
Opširnije...
 
Učešće državnog sekretara Nemanje Stevanovića na Ministarskoj konferenciji visokog nivoa o Zapadnom Balkanu u Stokholmu Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 24. jun 2019.
slika 1Državni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije Nemanja Stevanović učestvovao je na Ministarskoj konferenciji visokog nivoa o Zapadnom Balkanu, u Stokholmu, 24. juna 2019. godine, koju su tradicionalno, treći put po redu, organizovali Ministarstvo inostranih poslova Kraljevine Švedske i Delegacija Evropske komisije u Stokholmu. Prethodne konferencije sa fokusom na Region održane su u Stokholmu u decembru 2015. i maju 2017. godine.
Opširnije...
 
Srbija i Nemačka imaju razvijenu saradnju u svim segmentima Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 20. jun 2019.
florianPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas portparola za evropsku politiku poslaničke grupe CDU/CSU u Bundestagu, člana Odbora za EU u Bundestagu i člana Odbora za odbranu Floriana Hana.
Opširnije...
 
Završen projekat u Kamendinu u okviru Regionalnog stambenog programa Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 20. jun 2019.
Kamendin-dodela-kljuceva-Foto-Marija-Jankovic-06Govor prvog potpredsednika Vlade Srbije i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića povodom ceremonije svečanog useljavanja u stanove za izbeglice u Kamendinu, u okviru realizacije Petog potprojekta Regionalnog stambenog programa u Republici Srbiji:
Opširnije...
 
Bilateralni politički odnosi Srbije i Italije na visokom nivou Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 19. jun 2019.
 
konsultacije Italija_2_19._jun_2019U Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije 19. juna 2019. godine održan je sastanak sa delegacijom Ministarstva spoljnih poslova Republike Italije.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>