gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Izjava ministra spoljnih poslova Republike Srbije Ivice Dačića Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
nedelja, 13. oktobar 2019.
ID 2014„Privilegija je čestitati dobitnicima Nobelove nagrade za književnost, a posebna privilegija je čestitati onima koji su uspeli da se otmu u turbulentnim vremenima jednoumlju i svaljivanju krivice na jedan narod. Neizmerno je hrabra odluka Švedske akademije da dodeli nagradu za književnost njemu, Handkeu, kako je i on sam rekao, budući da je on našao hrabrosti da iz drugačijeg ugla piše o građanskom ratu u Jugoslaviji.
Opširnije...
 
Ministri Dačić i Sijarto: "Sveukupna saradnja Srbije i Mađarske kontinuirano se unapređuje" Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 11. oktobar 2019.
Sijarto 11._oktobar_2019Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić susreo se sa ministrom spoljnih poslova i spoljne trgovine Mađarske Peterom Sijartom nakon otvaranja graničnog prelaza Kubekhaza – Rabe.
Opširnije...
 
Svečano otvoren granični prelaz Kubekhaza - Rabe Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 11. oktobar 2019.
2F3A5893Govor prvog potpredsednika Vlade Srbije i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića prilikom otvaranja novog graničnog prelaza Kubekhaza – Rabe:
Opširnije...
 
Ministar Dačić razgovarao sa predsedavajućim Vojnom komitetu Evropske unije generalom Klaudijem Gracijanom Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 11. oktobar 2019.
Gracijano 4_11._oktobar_2019Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić sastao se danas sa generalom Klaudijem Gracijanom, predsedavajućim Vojnom komitetu Evropske unije. General Gracijano boravi u Republici Srbiji na poziv načelnika Generalštaba Vojske Srbije, generala Milana Mojsilovića, koji je učestvovao na ovom sastanku.
Opširnije...
 
Dobru saradnju Srbije i FAO dodatno intenzivirati i proširiti na nove oblasti Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 11. oktobar 2019.
Direktor FAOPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se sa generalnim direktorom Organizacije Ujedinjenih nacija za hranu i poljoprivredu (FAO) Ći Dongjuom, koji boravi u dvodnevnoj poseti Republici Srbiji.
Opširnije...
 
Ministar Dačić razgovarao sa generalnim sekretarom OEBS-a Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 10. oktobar 2019.
Dacic-GremingerPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa generalnim sekretarom OEBS-a Tomasom Gremingerom.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>