gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Sastanak ministra Dačića s ambasadorima Republike Srbije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 22. avgust 2019.
logo ministarstvaPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas u Ministarstvu sa ambasadorima Republike Srbije.
Opširnije...
 
Ministar Dačić na ceremoniji svečane dodele ključeva stanova u Temerinu Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 21. avgust 2019.
1iddst21819Govor prvog potpredsednika Vlade i ministra spoljnih poslova Republike Srbije Ivice Dačića na ceremoniji svečane dodele ključeva stanova u Temerinu u okviru realizacije Regionalnog stambenog programa u Republici Srbiji:
Opširnije...
 
Podrška Vašingtona evrointegracijama Srbije, kao i skorom nastavku dijaloga Beograda i Prištine Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 21. avgust 2019.
kAJL sKOT_21._AVGUST_2019Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država u Republici Srbiji Kajlom Skatom.
Opširnije...
 
Spremnost za jačanje bilateralne saradnje između Srbije i Venecuele Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 20. avgust 2019.
Amb. VenecuelaPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas ambasadora Bolivarske Republike Venecuele Dimasa Hesusa Alvarengu Geru.
Opširnije...
 
Ministar Dačić razgovarao sa ambasadorkom Kine Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 19. avgust 2019.
Cen Bo_avgust_2019Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas u posetu izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Narodne Republike Kine Čen Bo.
Opširnije...
 
Bilateralni odnosi Srbije i Japana idu uzlaznom putanjom i na političkom i na ekonomskom planu Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 15. avgust 2019.
Dacic-TaroPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Japana Taro Konom koji boravi u jednodnevnoj poseti našoj zemlji.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>