gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Ministar Dačić dočekao na aerodromu ministra Lavrova Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 16. januar 2019.
Lavrov Beograd 2019Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić dočekao je večeras na Aerodromu „Nikola Tesla" ministra inostranih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova koji je doputovao u Beograd.
Opširnije...
 
Ministar Dačić razgovarao sa načelnikom štaba NATO Komande združenih snaga u Napulju Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 16. januar 2019.
PortolanoPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas načelnika štaba NATO Komande združenih snaga u Napulju i šefa Komandnog elementa EU general-potpukovnika Lućana Portolana.
Opširnije...
 
Ministar Dačić razgovarao sa načelnikom Generalštaba Unije Komora Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 16. januar 2019.
GS KomoraPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa načelnikom Generalštaba Unije Komora Jusufom Idzihadijem koji boravi u poseti Srbiji.
Opširnije...
 
Oproštajna poseta ambasadorke Brazila Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 16. januar 2019.
Amb. Brazila_-_oprostajPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadorku Federativne Republike Brazil Izabel Kristinu de Azevedo Hejvert.
Opširnije...
 
Srbiju i NATO čvrsto povezuje zajednički interes očuvanja mira i stabilnosti u regionu Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 15. januar 2019.
Tan2019-1-15 21196517 13Izlaganje prvog potpredsednika Vlade Srbije i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića na svečanosti povodom primopredaje dužnosti kontakt ambasade za saradnju Srbije sa NATO -Ambasade Grčke i preuzimanja dužnosti od strane Ambasade Norveške:
Opširnije...
 
Poseta predsednika Putina od velike važnosti za našu zemlju, narod i rukovodstvo Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 15. januar 2019.
Cepurin januar 2019Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić susreo se danas sa ambasadorom Ruske Federacije u Beogradu Aleksandrom Čepurinom.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>